En ook bij VESTEN ENGINEERING is het team uitgebreid met jong aanstormend talent !

Ontmoet Xander:

” Ik ben Xander Beenen, 20 jaar oud en woon in Amersfoort. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sport. Zo zal je mij door de weeks veel vinden in de sportschool en in het weekend op het voetbalveld. Daarnaast studeer ik Commerciële Economie op de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Sinds 31 augustus doe ik mijn stage bij Vesten Engineering. De stageplek is hier ontstaan na een studieproject dat ik afgelopen jaar heb uitgevoerd voor Vesten Engineering. Hier ontstond er direct al een klik met het bedrijf. Wat mij erg aansprak was de manier van werken, waar de persoon echt centraal staat.

In mijn rol als junior accountmanager/ stagiair zal ik volledig mee draaien binnen het team van Vesten Engineering. Ik hoop hier na mijn stage geleerd te hebben hoe ik personeel moet werven en hoe salesgesprekken gaan bij verschillende installateurs. Daarnaast hoop ik te leren wat het inhoudt om goed werkgever te zijn, ik zal de werkende engineers dan ook graag helpen waar ik dat kan.”