VESTEN voor opdrachtgevers

Techniek is overal om ons heen. Zonder techniek is er geen innovatie en zonder innovatie is er geen vooruitgang.  Juist in deze tijden zijn goede technische vakmensen heel hard nodig. VESTEN verbindt technici met opdrachtgevers.

Wij verbinden ENGINEERS in de techniek en zorgen zo voor vooruitgang van loopbanen, vooruitgang van opdrachtgevers en uiteindelijk voor vooruitgang in techniek.

GEWOON GOED GEREGELD

Goed personeel is gemotiveerd en tevreden personeel. In alles wat wij doen proberen wij de motivatie en tevredenheid van onze medewerkers te optimaliseren. Wij zorgen goed voor onze medewerkers. Onze medewerkers zorgen goed voor onze opdrachtgevers.

VESTEN ENGINEERING is actief in tijdelijke projectondersteuning van werkvoorbereiders, BIM-engineers en projectleiders binnen de techniek. Door onze unieke aanpak voor de verschillende doelgroepen helpen wij technici verder in hun loopbaan. Onze mensen zijn ervaren en gedreven.

Om de ontwikkeling van onze medewerkers optimaal te kunnen borgen, hebben wij het  ENGINEER JEZELF concept ontwikkeld. Een concept om onze werknemers op te leiden, te trainen, te coachen en persoonlijk te begeleiden.

Uiteraard beschikken we over alle benodigde certificaten en verklaringen. Hierdoor is samenwerken met VESTEN ENGINEERING gewoon goed geregeld!