VESTEN voor ENGINEERS

Je bent pragmatisch, leergierig en gedreven.
Om je ambities te realiseren heb je de overtuiging dat je samen verder komt.

Ons ManiVest

Wij helpen technisch Nederland verder!

En dat begint met het goed zorgen voor onze mensen.
Alles wat wij doen is gebaseerd op de volgende pijlers:

Driehoekje-blauw

Thuis

Thuis is de plek waar je graag komt. Een plek waar je voor de lange termijn wilt blijven. Waar je je echt wilt VESTEN dus. Een goede balans tussen werk en thuis is cruciaal. Bij ons kun jij jezelf zijn zoals je thuis bent. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Daarom zien we elkaar niet alleen op je project maar komen we ook regelmatig met alle collega’s bij elkaar. Soms om gewoon gezellig bij te praten. Een andere keer weer om geïnspireerd te raken.

Driehoekje-blauw

Ontwikkeling

Ontwikkeling begint bij jezelf maar doe je samen. Je vergaart kennis en deelt kennis. Uiteraard wil je jezelf ook als mens ontwikkelen. Niet alleen tijdens je opleiding maar tijdens je hele loopbaan. Een leven lang leren en jezelf ontwikkelen. Hierdoor blijf je altijd bij met je vakkennis maar groei je ook op persoonlijk vlak. Wij werken actief mee aan jouw ontwikkeling. Dit doen wij door jou een jaarlijks studiebudget te geven. Natuurlijk helpen wij jou met de bepaling van je ontwikkelfocus.
Hierdoor ben je niet alleen nu goed op de hoogte qua kennis en ervaring maar blijf je wendbaar in de toekomst.

Driehoekje-blauw

Projecten

Optimale projecten zijn die projecten waar je je tot nu toe opgedane kennis kunt laten zien maar waar je ook nieuwe kennis opdoet. Je werkt aan de meest spraakmakende en innovatieve projecten in Nederland of binnen je eigen regio. Geef gerust aan waar jouw voorkeur naar uit gaat, dan houden we daar rekening mee. VESTEN ENGINEERING is actief in tijdelijke projectondersteuning van werkvoorbereiders, BIM-engineers en projectleiders binnen de techniek. Door onze unieke aanpak voor de verschillende doelgroepen helpen wij technici verder in hun loopbaan.

Driehoekje-blauw

Coaching

Ons werk begint op het moment dat jouw project van start gaat. Wij staan letterlijk naast jou en naast onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers helpen wij met de begeleiding en coaching van hun team en met de personele invulling van hun projecten. Voor  jou zoeken we de meest passende opdrachtgever en het beste project. We bieden regelmatig in-company en maatwerk trainingen aan, zodat je je ook buiten je ‘werk-bubble” blijft ontwikkelen.

VESTEN VERBINDT

Werken bij VESTEN is werken aan de mooiste projecten.

Graag vertellen we jou persoonlijk wat de mogelijkheden bij VESTEN ENGINEERING zijn.

Wil je meer weten, neem dan contact met ons op.