ENGINEER JEZELF

Je kunt niet meer worden dan jezelf.
Je kunt wel meer jezelf worden.

 

Een leven lang leren is een veel gehoorde uitspraak. Maar wie doet dat nou eigenlijk echt en waarom zou je dat doen?  Een belangrijke drijfveer hiervoor is de houdbaarheid van kennis. Waar kennis 25 jaar geleden nog lang houdbaar was, is dat door de snelle ontwikkelingen van de techniek in de wereld van nu veel korter. De technologische ontwikkelingen volgen zich in een razend tempo op.
Daarom staat bij VESTEN ENGINEERING de mens centraal en willen we samen met jou elke dag beter worden. We werken dan ook continue aan persoonlijke ontwikkeling.

Met onze collega’s en opdrachtgevers evalueren we regelmatig de voortgang, wat gaat er goed en wat kan er beter? Samen stellen we een ontwikkelbehoefte vast en vullen we deze in door samen te kijken naar passende opleidingen en trainingen.

Met onze opleiders bieden we maatwerk trajecten naast de reguliere opleidingen en BBL trajecten. Zo hebben we het afgelopen jaar onder andere gewerkt aan het kennisniveau van onze collega’s op het gebied van Revit, time management en duurzame inzetbaarheid.

Samen met verschillende ROC’s sparren we regelmatig over het aangeboden onderwijs en de aansluiting hiervan op de arbeidsmarkt. Op deze manier proberen we te zorgen voor een optimaal opleidingsprogramma. We participeren graag in initiatieven door bijvoorbeeld gastcolleges te geven of door onze ervaren mensen uit de techniek beschikbaar te stellen voor een BIM Challenge.

Op deze manier leren wij ook elke dag weer bij en kunnen we een goede sparringpartner zijn voor onze collega’s tijdens de ontwikkelgesprekken.

Onze naam VESTEN geeft het al aan; bij ons kun jij je vestigen. Wij gaan voor de lange termijn relatie met jou. Door continue het beste uit onze mensen te halen, zorgen wij ervoor dat we de juiste aansluiting blijven houden met de arbeidsmarkt. Wil jij je als engineer ook een leven lang blijven ontwikkelen? Dan ben je bij ons van harte welkom. We gaan graag met je in gesprek. Samen kijken we op welk project en bij welke opdrachtgever jij het beste past en hoe we ervoor kunnen zorgen dat jij het beste uit jezelf kunt halen!

Interesse? Neem dan contact op met mij via 06 – 46 01 42 69 of stuur een mailtje naar jeroen@vestengroep.nl