Goedendag! Leuk dat je benieuwd bent naar het team van Vesten. Ik ben zelf net op 5 september 2022 begonnen als Recruiter bij Vesten Engineering. Het lijkt me leuk om je een beeld te geven over wie ik ben. Wie weet hebben wij elkaar namelijk binnenkort wel aan de lijn 😉

Ik ben Samantha (23) en studeer momenteel aan de Erasmus universiteit in Rotterdam. Naast mijn parttime functie bij Vesten Engineering als Recruiter volg ik de pre-master bestuurskunde. Ik ben voor de zomer afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Daar volgde ik de opleiding Human Resource Management. Aangezien ik maatschappelijke vraagstukken erg interessant vind, heb ik afgelopen zomer de keuze gemaakt om door te studeren zodat ik mij hier verder in kan verdiepen.

Tijdens mijn studie heb ik vier jaar in Rotterdam gewoond, maar ik kom eigenlijk uit een klein dorpje in Flevoland. Ik ben daar opgegroeid, en na vier jaar in Rotterdam wonen vond ik het wel weer tijd om terug te gaan. Iets met oud maar vertrouwd 😉. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen met de hond, of lekker uit eten. Zelf vind ik koken ook erg leuk en probeer regelmatig nieuwe recepten uit. Daarnaast zit ik regelmatig in het weekend vastgekluisterd aan de buis om Formule 1 te volgen.

De reden dat ik voor Vesten Engineering ben gaan werken komt eigenlijk voornamelijk door het team en door de missie van de organisatie. Thuis help ik regelmatig mijn vader bij het bouwen van diverse projecten, waaronder onze keuken en onze eigen ontworpen overkapping. Mijn vader is enorm handig wat er toe heeft geleid dat ik enorm veel bewondering heb gekregen voor mensen in de technische sector. Dat inzicht gekoppeld met een enorm inspirerend team bij Vesten Engineering zorgde ervoor dat ik bij dit team wilde horen.

Gelukkig was dat gevoel wederzijds en kan ik nu als teamlid wat betekenen voor de groep waar ik zoveel bewondering voor heb. Mocht jij het idee hebben dat ik je ergens bij kan helpen, neem gerust contact op. Hopelijk tot snel!