Door de groei van Vesten Engineering voegen wij een nieuwe collega toe aan ons team. Graag stellen wij jou voor aan Samantha. Nogmaals welkom! Met de kennis en kunde van techniek in haar bloed, is Samantha aan de slag als Recruiter.

“De voorliefde voor techniek zit in mijn familie. Mijn vader is enorm handig en gaf in zijn marinejaren les in de techniek. Thuis help ik regelmatig met projecten, die mijn moeder en hij bedenken. Zo hielp ik met de keuken en overkapping bouwen.”

“Doordat ik erg onder de indruk was van de technische aspecten in projecten, raakte ik geïnteresseerd in de technische mens. Toen eenmaal Vesten Engineering op mijn pad kwam, leek het mij erg leuk om hier mijn volgende baan te beginnen.”

“Mijn doel als Recruiter is dan ook om mensen in de technische sector te helpen bij het vinden van een baan, waar zij zowel goed op hun plek zitten als écht gewaardeerd worden.”

“Als Recruiter ben ik verantwoordelijk voor het werven en contact leggen met kandidaten. Omdat wij bij Vesten Engineering hard groeien en ruimte hebben voor nieuwe collega’s, werf ik mensen voor deze groep. Daarnaast zal ik mij ook bezig gaan houden met campusrecruitment en het ontwikkelen van strategische samenwerkingstrajecten met verschillende onderwijsinstellingen.”

“Naast mijn nieuwe functie studeer ik aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daar volg ik de pre-master Bestuurskunde. Op deze manier kan ik vervolgens de master Management van HR en Verandering gaan volgen. Ik heb nog even te gaan dus, maar ik kan al de nodige ervaring opdoen in Ermelo.”

“Door deze studiekeuze was het voor mij erg belangrijk dat ik parttime kon werken. Gelukkig was Vesten Engineering hier enorm flexibel in. Wat ik verder aan de organisatie kan waarderen, is de werksfeer en collegialiteit. Met gelijk al een bedrijfsuitje in mijn eerste werkweek, had ik gelijk het gevoel dat ik hier op mijn plek ben. Verder omarmt de sfeer binnen het team een van onze kernwaarden ‘thuis’ enorm goed.”

“Buiten het werk om eet ik regelmatig ergens een hapje met vrienden. Ook loop ik graag met mijn hond. Verder kun je mij blij maken met Formule 1 of series kijken, zoals Game of Thrones.”

Wil jij jezelf Vesten in onze organisatie? Dan leren wij jou heel graag kennen! Bel, app of mail dan eens met onze collega Jeroen (Jeroen@vestengroep.nl / 06 46 01 42 69)