Graag stellen wij jou voor aan onze stagiair René. Welkom bij Vesten Engineering! René is student Commerciële Economie aan de hogeschool Windesheim Zwolle. Bij zijn stage binnen Vesten Engineering loopt hij mee als Junior Accountmanager en leert hij alle ins en outs van het vak kennen.

Hoe is René zo gekomen bij Vesten? Hij vertelt: “Een tijdje geleden gaf Bart een online gastcollege aan Windesheim. Door zijn enthousiaste verhaal nam ik gelijk contact op met Bart. Dat contact voelde zó goed, dat hij mij vervolgens vakantiewerk en later een stageplek aanbood bij Vesten Engineering. En hier zit ik dan!”

“Tijdens mijn stage als Junior Accountmanager houd ik mij bezig met onze externe collega’s en klanten. Zo voer ik gesprekken met potentiële collega’s, maar onderhoud ook het contact met onze huidige collega’s. Daarbij ga ik met mijn saleskennis helpen met salesactiviteiten, zoals het werven van klanten en hun passende kandidaten voorstellen.”

Bij René draait het om met een goed gevoel naar werk gaan, wat hij bij Vesten vond. “Vanaf het begin voelde het als thuiskomen. Ik kan niet anders zeggen dat de sfeer ontzettend prettig en positief is. Iedereen kan goed met elkaar overweg en helpt elkaar waar nodig. De teamspirit is erg aanwezig in dit hechte team. Iets waar Vesten ontzettend trots op mag zijn.”

“Daarbij was mijn keuze voor Vesten Engineering snel gemaakt, omdat Vesten aansluit bij wat ik belangrijk vind in een stageplek. Zo staan zij open voor mijn frisse blik met nieuwe ideeën. Ook wordt opbouwende kritiek gewaardeerd.”

In Renés vrije tijd boeit hem alles wat met wielen te maken heeft. “Je kunt mij vaak zien rijden op de motor, zowel naar werk als buiten werkuren. Buiten werkuren rijd ik dan met samen mijn vader of met mijn vriendin achterop. Daarnaast zit ik altijd voor de buis wanneer er een Formule 1-race op is.”

Lijkt zo’n leerzame, maar vooral leuke stage jou ook iets? Wij zijn dan heel benieuwd wat jij wil leren bij Vesten Engineering! Neem contact op via info@vestengroep.nl of 085 029 0589.