ENGINEER JEZELF

Je kunt niet meer worden dan jezelf.
Je kunt wel meer jezelf worden.

Hoe het werkt bij VESTEN ENGINEERING

Stap 1

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Tijdens de sollicitatieprocedure bij VESTEN ENGINEERING bespreken en toetsen we in verschillende gesprekken je kennis, je vaardigheden en je ervaring. Veel aandacht is er bij ons voor je persoonlijke drijfveren. Waar loop jij echt warm voor. Wat zijn je toekomstambities en wat is je ontwikkelbehoefte. En natuurlijk is er afstemming over de arbeidsvoorwaarden en krijg je uitleg over alle operationele zaken.

Stap 2

Aan de slag bij VESTEN

Aan de slag bij VESTEN

Samen bespreken we de opties voor je projecten en bereiden we het kennismakingsgesprek met je opdrachtgever voor. Hierbij zijn we ook zelf aanwezig. Net als op je eerste werkdag bij je opdrachtgever wanneer taken en resultaatverantwoordelijkheden worden vastgelegd. Ben je eenmaal gestart op je project dan hebben we wekelijks telefonisch contact en na je 1e maand heb je je eerste evaluatiegesprek.

Stap 3

Coaching door VESTEN

Coaching door VESTEN

Natuurlijk zijn we regelmatig op jouw project en houden we periodiek evaluaties met jou en met je opdrachtgever. Daarnaast heb je elk half jaar een functioneringsgesprek. Op de kwartaalbijeenkomsten komen we met de hele groep bij elkaar en is er ruimte voor onderlinge intervisie. Samen bepalen we je ontwikkelbehoefte.

Stap 4

VESTEN Vakontwikkeling

VESTEN Vakontwikkeling

Wij werken actief mee aan jouw ontwikkeling. Dit doen wij door jou een jaarlijks studiebudget te geven. Natuurlijk helpen wij jou met de bepaling van je ontwikkelfocus.
Hierdoor ben je niet alleen nu goed op de hoogte qua kennis en ervaring maar blijf je wendbaar in de toekomst.

In alles wat wij doen streven wij na dat jij jezelf kunt zijn

Door jezelf te zijn, ben je in staat om jezelf te ontwikkelen en mee te veranderen met de huidige tijd. Om dit op een optimale wijze te borgen hebben wij het ENGINEER JEZELF concept ontwikkeld.

Ontwikkeling, begeleiding en bovenal plezier in je werk.

Enthousiast geworden?

Neem contact op