En we groeien doorrrrrrrrrrrrr

Onze backoffice wordt vanaf nu versterkt door Tineke Schurink – van Valkengoed

Ontmoet Tineke :

“Ik ben Tineke Schurink en woon samen met mijn man (Jan) en twee zoontjes (Niek en Coen) in Putten. Vanaf februari  ben ik werkzaam bij VESTEN ENGINEERING en VESTEN VAKLUI als backoffice consultant. Ik kijk ernaar uit om mijn “steentje” bij te kunnen dragen aan de verdere groei van beide bedrijven.

Voor sommigen zal mijn naam bekend klinken en dat kan kloppen, ik heb bijna 7 jaar bij Verhoeve gewerkt en daar heb ik samengewerkt met Bart Doornwaard en Jeroen van de Blankevoort . Enkele maanden geleden vroeg Jeroen mij om een keer een bak koffie te komen drinken en die bak koffie is een arbeidsovereenkomst geworden 😊.

De keren dat ik nu in Ermelo ben geweest voelde gelijk goed. De klik met het team is er en de sfeer is goed. Beetje jammer dat ik de eerste potjes tafelvoetbal verloren heb…”

 

Welkom Tineke Schurink – van Valkengoed ! #Engineerjezelf