Hi, ik ben Noah van Splunter. Vlak voor de zomervakantie had ik mijn tweede leerjaar van Commerciële economie  op het HBO achter de rug. Dit betekende dat ik stage moest gaan lopen in mijn specialisatie “sales”. Na wat rondvragen en een post op LinkedIn werd ik al snel gebeld door Bart. Zijn verhaal voelde goed en ik kwam de dag erna gelijk op de koffie voor een gesprek. En dezelfde week kreeg ik de plek aangeboden!

Tijdens mijn stage periode als junior accountmanager houd ik mij vooral bezig met acquisitie. Ik voer gesprekken met potentiële collega’s, maar daarnaast ben ik zeker ook in contact met het huidige team collega’s en met de opdrachtgevers van VESTEN ENGINEERING.

Ik vind klantrelaties een heel belangrijk deel van Sales en dit kwam al snel naar voren bij Vesten. Ook waren de relaties intern erg goed. Zo klikte ik gelijk met mijn collega’s, werd een grapje al snel gemaakt en had ik gelijk een gevoel van thuis komen.

Al met al waren dit een paar van de beslissende factoren die mij definitief ja deden zeggen tegen de organisatie VESTEN als stage plek voor periode M4.

In mijn vrije tijd ben ik druk met van alles en nog wat. Ik heb een 2 jaar oude labrador die veel aandacht opeist, ik hou er van om te sporten, ik vind het super om met mijn vrienden dingen te ondernemen en naar de stad te gaan.