Achter de (bouw)schermen bij… Roelof-Jan! Onze collega’s van Vesten Engineering geven jou graag een kijkje in hun dagelijkse leven: ⬇️

“Hi, ik mag mijzelf BIM-Modelleur Elektrotechniek bij Vesten Engineering noemen. Zie je de woontorens aan de linkerzijde? Hierin komen 368 appartementen. En dat is momenteel mijn project voor Unica Zwolle. Als BIM-Modelleur zet ik alle elektrotechnische installaties en E-sparingen in Revit-modellen. Dit doe ik mede door gebruik te maken van een elektramodel en een gezamenlijk E+W-sparingsmodel. En natuurlijk is de coördinatie tussen mij en de W-modelleur heel erg belangrijk in het proces.

Binnenkort start ik met een ander nieuw project binnen Unica. Daar ga ik samenwerken met een andere collega van Vesten Engineering. Ik kijk ernaar uit om samen met hem aan dit mooie project te gaan werken.

Ik vind het heel erg mooi om aan zulke grote en uitdagende projecten te werken. Er komen zoveel dingen bij kijken waar je als modelleur rekening mee moet houden. Dat maakt het elke dag weer interessant, uitdagend én leerzaam!”

Op zoek naar jouw volgende baan? Contact ons en Engineer Jezelf!
www.vestenengineering.nl