Onze collega’s van Vesten Engineering geven jou graag een kijkje in hun dagelijkse leven: ⬇️

“Als projectcoördinator bij Vesten Engineering ben ik op dit moment werkzaam als werkvoorbereider bij VOF Fourcare. Dit is een bouwcombinatie tussen verschillende aannemers en installateurs.
Mijn taken zijn uiteenlopend en zeer divers: VTW (verzoek tot wijziging) dat wil zeggen aanvragen en/ of opdrachten beoordelen, calculaties maken, bestellingen/inkoopopdrachten maken, planningen bewaken en coördineren van werkzaamheden. Daarbij onderhoud ik contact met adviseurs, onderaannemers en leveranciers.

De zogeheten ‘veegploeg’ zit ook onder mijn hoede. Het is mijn verantwoording dat alle betrokken partijen binnen de veegploeg de opdracht conform de VTW uitvoeren. Eigenlijk is de veegploeg een kortlopend project binnen het grote geheel.

En ik kan je zeggen dat het mij goed bevalt om deze werkzaamheden van A tot Z te mogen doen!”