Achter de (bouw)schermen bij… Femke! Onze collega’s van Vesten Engineering geven jou graag een kijkje in hun dagelijkse leven: ⬇️

“Als E Werkvoorbereider bij Vesten Engineering ben ik op dit moment werkzaam bij Klein Poelhuis. Daar zijn wij bezig met een volledige renovatie van een bejaardencentrum.

Mijn taken zijn heel uiteenlopend: meer/minder werk maken, plannen, tekeningen aanpassen, bestellen, etc. Daarnaast af en toe een dag op de bouwlocatie voor besprekingen en overleggen met de uitvoering.

Al met al ben ik druk bezig om het project te ondersteunen. Zo zie je ook waar je zelf mee bezig bent!

Het bevalt mij super goed om afwisselend werk te doen en om te zien hoe een proces van een renovatieproject verloopt. Ik ben met alle aspecten van elektrotechniek bezig en snuf een beetje van werktuigbouwkunde.”

Op zoek naar jouw volgende baan? Contact ons en Engineer jezelf! www.vestenengineering.nl