Techniek is overal om ons heen. Zonder techniek is er geen innovatie en zonder innovatie is er geen vooruitgang. Juist in deze tijden zijn goede technische vakmensen heel hard nodig. Wij verbinden ENGINEERS in de techniek en zorgen zo voor vooruitgang van loopbanen, vooruitgang van opdrachtgevers en uiteindelijk voor vooruitgang in techniek.

Werken bij VESTEN ENGINEERING betekent werken aan uitdagende projecten. Buiten de Elektrotechniek en Installatietechniek is Vesten ook groeiende in de Meet & Regeltechniek. Ben jij als opdrachtgever zoekende naar een partij die ondersteuning kan bieden op het project? Zoek dan niet verder wij helpen je graag.

Bij VESTEN ENGINEERING werken onder andere tekenaars 2D, Revit Modelleurs, Engineers, Calculators, Werkvoorbereiders, Projectcoördinatoren, Projectleiders en Engineers Gebouwautomatisering. Onze collega’s vinden het mooi om aan projecten te werken waarbij nieuwe (duurzame) technieken voorop staan. Zo worden er onder andere al veel BREEAM-projecten gedraaid en staan smart building projecten ook steeds vaker centraal.

Binnen de techniek maken wij bij VESTEN ENGINEERING onderscheid in utiliteitsprojecten en woningbouw. Hierdoor kunnen wij iedereen in zijn of haar eigen kracht zetten.

De projecten waar onze collega’s onder andere aan werken zijn:

  • Nieuwbouw Hoofdingang Radboud UMC;
  • Penitentiaire Inrichting Zwolle;
  • Luxe Villa bouw omgeving Ermelo;
  • Nieuwbouw van diverse hotels;
  • The Valley Amsterdam;
  • Almere Duinhal.

Om de ontwikkeling van onze medewerkers optimaal te kunnen borgen, hebben wij het ENGINEER JEZELF concept ontwikkeld. Een concept om onze werknemers op te leiden, te trainen, te coachen en persoonlijk te begeleiden. Uiteraard beschikken we over alle benodigde certificaten en verklaringen. Hierdoor is samenwerken met VESTEN ENGINEERING gewoon goed geregeld!

Wil je meer weten over wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Of wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn om bij VESTEN ENGINEERING te werken? Neem dan contact op met Jordy de Graaf op: 06- 86 86 31 51 of jordy@vestenengineering.nl